Tuesday , January 19 2021
Lajmi i fundit

Qeveria e MZ: NË BREGDET 100 INSPEKTOR!

Inspekcija, InspekcioniNë mënyrë që të forcojnë kontrollin e punës së ndërmarrjeve në Bregdet, Drejtoria për punë inspektuese gjatë sezonit ka angazhuar rreth 100 inspektor, transmeton Portali RTCG.

Aktivitetet e inspekcionit janë unifikuar në Ekipin koordinues për përcjelljen e sezonit turistik, ndërsa thuhet që prioritet është kontrolli i ndërmarrjeve të cilat punojnë në zonën e të Mirave detare. Përveç kësaj do ti kushtohet vëmendje edhe dhënies së faturave fiskale, si dhe do të kontrollohet siguria e ushqimit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top