Wednesday , November 21 2018
Lajmi i fundit

Qeveria e MZ: „UJËSJELLËSI RAJONAL“ BËHET SH.P.K.

Qeveria (1)Qeveria e Malit të Zi në mbledhjen e mbajtur të premten solli Vendimin për themelimin e Shoqërisë me përgjegjësi të kufituar „Ujësjellësi rajonal Bregdeti malazez“.

„Me sjelljen e këtij vendimi sigurohet transformimi i kësaj ndërmarrje publike në shoqëri ekonomike, gjegjësisht në shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, me çka arrihet harmonizimi me Ligjin e për furnizim rajonal me ujë të Bregdetit malazez dhe Ligjin për përmirësimin e ambientit afarist“, thuhet në kumtesën e Qeverisë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top