Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

Qeveria: EDHE ULQINI TË VJELË TË ARDHURA NGA LEGALIZIMI I OBJEKTEVE

 

Vlada Crne GoreQeveria dha pëlqimin në propozim vendimin mbi kompensimin për sanimin urban të komunës së Ulqinit.

Kjo si rezultat do të ketë legalizimin e një numri të madh të objekteve të paligjshme, krijimin e kushteve për rregullimin më cilësor të hapësirës së Komunës, gjegjësisht përmirësimin e kushteve dhe cilësisë së jetës së qytetrëve në vendbanimet informale, si dhe valorizimin ekonomik të objekteve të paligjshme.

Në territorin e Komunës së Ulqinit zyrtarisht janë rreth pesë mijë objekte të ndërtuara në mënyrë të paligjshme.

 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top