Thursday , October 18 2018
Lajmi i fundit

Qeveria: EFIKASITETI ENERGJETIK EDHE PËR SHTËPINË E SHËNDETIT NË ULQIN

Shtepia e shendetit, Dom zdravljaMinistria e ekonomisë për realizimin e fazës së dytë të “Programit të efikasitetit energjetik në ndërtesat publike” dhe “Efikasitetit energjetik në Mal të Zi – MEEP2” gjatë vitit 2018 do të ndajë rreth 11 milion euro, njoftohet nga ky resor në Qeverinë e Malit të Zi.

Siç thuhet, me buxhet për vitin e ardhshëm është planifikuar që të realizohet implementimi i masave të efikasitetit energjetik në 13 objekte publike në Mal të Zi.

Përveç të tjerëve, me këtë program do të përfshihen edhe Shtëpia e shëndetit në Ulqin dhe Spitali i përgjithshëm në Tivar.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top