Wednesday , April 8 2020
Lajmi i fundit

Qeveria: JEPET ME QIRA FUSHA E SHASIT

Petar IvanovicMinistria e bujqësisë dhe zhvillimit rural prof.dr Petar Ivanoviq ka nënshkruar sot kontratën për qiramarrje të tokës bujqësore Fusha e Shasit me përfaqësuesit e firmës “PAKAEUROPE” nga Ulqini. Është thënë që me qira jepet sipërfaqja prej 65,3 hektar, me çmim të qiramarrjes vjetore prej 98 mijë euro.

Sipas fjalëve të Ivanoviqit, me këtë është shënuar edhe një fitore e punës ndaj papunës, sepse edhe një pjesë e resurseve në bujqësi është vendosur në funksion të zhvillimit.

Në komunë të Ulqinit ka gjithsej 377 hektar tokë bujqësore.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top