Thursday , August 13 2020
Lajmi i fundit

Qeveria: JEPET ME QIRA TOKA NË MAL TË BRISË PËR CENTRALIN DIELLOR

Solarna energijaPër ndërtimin e centralit diellor Qeveria e Malit të Zi të enjten solli Vendimin për qiradhënien e tokës në pronësi shtetërore në lokalitetin Mali i Brisë – Komuna e Ulqinit.

Siç thuhet, toka është dhënë me qira në periudhën 30 vjeçare ndërsa ofertuesi i parë ishte Konzorciumi Fortum dhe EEMZ, të cilin e përbëjnë Fortum Corporation nga Finlanda, Elektroekonomia e Malit të Zi AD Nikshiq dhe Sterling & Wilson International FZCO.

Çmimi i qirasë është 33 cent për metër katror.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top