Friday , May 29 2020
Lajmi i fundit

Qeveria: MARKOVIQ UROI ERSTE BANKËN PËR SHPËRBLIMIN

Dusko MarkovicKryeministri Dushko Markoviq uroi Erste Bankën për shpërblimin e fituar “Banka e vitit në Malin e Zi”, të cilin e ndan revista e njohur financiare “The Banker”.

“Besoj se ky shpërblim i rëndësishëm do të jetë stimulues shtesë që, si një nga bankat kryesore në Mal të Zi, të kontribuoni edhe më shumë në zhvillimin e sektorit bankar dhe zhvillimit të përgjithshëm ekonomik të vendit”, shkroi Markoviq në logarinë Tviter të Qeverisë.

Shpërblimi Banka e vitit, të cilin revista “The Banker” e ndan, vlerësohet si një nga shpërblimet më prestigjioze botërore.

Erste banka shpërblimin e vet e fitoi për të katërtën herë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top