Thursday , March 21 2019
Lajmi i fundit

Qeveria: NË TENDER 192 HEKTARË NË KOMUNË TË ULQINIT

 

Bujqesi, PoljoprivredaKomisioni për valorizimin e tokës bujqësore në pronësi shtetërore të Qeverisë së Malit të Zi shpalli thirrjen publike për pjesëmarrje në tenderin për qiradhënien e patundshmërisë në lokacionin Shas dhe Fraskanjel.

Bëhet fjalë për tokën me sipërfaqe të përgjithshme prej 1.920.974 m2, gjegjësisht 192 ha.

Tenderi do të jetë i hapur 45 ditë, gjegjësisht deri të marten, me 25.12.2018.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top