Saturday , July 4 2020
Lajmi i fundit

Qeveria: NË ULQIN VITIN E KALUAR PUSHUAN MBI 3.160 PENSIONISTË

pensionetMinistri i punës dhe i kujdesit social Kemal Purishiq deklaroi se gjatë vitit të kaluar në Pushimoren e pensionistëve dhe invalidëve pushuan 3.163 pensionistë.

Ai në Kuvendin e Shoqatës së pensionistëve të Malit të Zi tha se planifikon përmirësimin e kapaciteteve të kësaj pushimoreje.

Përndryshe, objekti gjendet afër Plazhit të Vogël, poshtë bedenave të Kalasë, dhe është në nivelin e hotelit me 3+ yje.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top