Wednesday , August 12 2020
Lajmi i fundit

Qeveria: PËR PASHKË DHE NJË MAJ PESË DITË PUSHIM

Festa e pashkeve (1)Me rastin e Pashkëve, për të punësuarit e religjionit ortodoks, ditë pushimi do të jenë 26, 28 dhe 29 prilli, njoftohet nga Ministria e Punës dhe e Kujdesit Social.

Sipas dispozitave të Ligjit për Kremtimin e Festave Fetare, besimtarët e fesë ortodokse kanë të drejtë për mungesë nga puna me pagesë për të Premten e Madhe dhe Pashkë.

Në bazë të Ligjit për Festat Fetare dhe të Tjera, Festa e Punës festohet me 1 dhe 2 maj.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top