Wednesday , May 22 2019
Lajmi i fundit

Qeveria: PIKA E RE KUFITARE ME SHQIPËRINË NË VITIN 2020

12. sjednica Vlade Crne Gore (7)Qeveria e Malit të Zi miratoi Informatën për realizimin dhe mënyrën e financimit të lidhjes së rrugës dhe ndërtimin e pikës së përbashkët kufitare Skje – Zogaj.

Marrëveshja në mes dy qeverive për hapjen e kësaj pike të përbashkët kufitare për komunikacionin rrugor dhe liqenor të udhëtarëve u nënshkrua në Shkodër me 3 korrik të vitit 2018.

Nga Qeveria malazeze thonë se është planifikuar që kjo pikë kufitare të jetë në funksion deri në fund të vitit 2020.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top