Wednesday , February 26 2020
Lajmi i fundit

Qeveria: PLANI HAPËSINOR PËR ZONËN BREGDETARE PRAPË NË SHQYRTIM PUBLIK

vlada-crne-goreQeveria e Malit të Zi në mbledhjen e mbajtur të enjten ka vërtetuar Draftin e Planit Hapësinor me Dedikim të Veçantë për Zonën Bregdetare të Malit të Zi me Propozimin e Programit për Mbajtjen e Shqyrtimit të Përsëritur Publik, me kohëzgjatje prej 15 ditësh.

Siç thuhet në kumtesë, në mbledhje u theksua se ky dokument planifikues është bazë për shfrytëzim të moderuar dhe të kontrolluar të hapësirës të të gjithë komunave bregdetare dhe potencialeve të tyre, me ruajtje, mbrojtje dhe avancim adekuat të mjedisit jetësor.

Me këtë dokument planifikues është përfshirë i tërë territori i Komunës së Ulqinit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top