Thursday , April 26 2018
Lajmi i fundit

Qeveria: PROJEKTET NË TURIZËM REALIZOHEN ME DINAMIKËN E PARAPARË

Hotel GalebNë Mal të Zi shumica e projekteve nga fusha e turizmit realizohen me dinamikën e kontraktuar dhe në pajtim me programet investuese, vlerësohet në mbledhjen e Qeverisë e cila u mbajt të mërkurën.

Siç u deklarua, u miratua Informata për aktivitetet në realizimin e projekteve prioritare nga fusha e turizmit.

Ky dokument përmban analizën e aktiviteteve në realizimin e disa projekteve në pajtim me detyrimet kontraktuese, me status momental dhe fazat e ardhshëm për realizimin e tyre.

One comment

  1. Kja kumtese e qeverise duhet me qen arsy qi kta te qeveris prej partive Shqiptare me dal edhe me e hedh ket qeveri n fun t pusit. Kja dmth shput ftyres edhe met pshtu ma von. Mas ja pafshin hajrin

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top