Sunday , June 7 2020
Lajmi i fundit

Qeveria: QERANIQ EDHE MË TEJ KRYETAR I GJYKATËS PËR KUNDËRVAJTJE

Sud-Gjykata-GjyqiKryetari i deritashëm i Organit lokal për kundërvajtje Feriz Qeraniq do ta kryejë këtë detyrë edhe në periudhën e ardhshme, mëson Portali Ul-info.

Qeveria e Malit të Zi me propozim të Ministrisë së drejtësisë ka arritur përfundimin që Qeraniqi edhe në periudhën e kaluar me sukses, ndërgjegje dhe në mënyrë profesionale i ka kryer detyrat e besuara të punës.

Kjo është garantë se ai me sukses do ta kryejë këtë funksion, thuhet në vendimin të cilin e miratoi Qeveria e Malit të Zi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top