Wednesday , September 30 2020
Lajmi i fundit

Qeveria: RIKONSTRUKTIMI I SALLËS SË KINEMASË DHE PËRMBAJTJET E REJA NË ULQIN

kino-salla-kino-salaMinistria e Kulturës së Malit të Zi përcaktoi prioritetet për disa projekte kapitale infrastrukturore, u deklarua nga Qeveria.

Pjesë e këtyre projekteve është edhe ish salla e kinemasë ku do të krijohet hapësira polivalente (kinemaja dhe përmbajtjet multimediale) në Ulqin.

Është propozuar modeli i financimit të këtij projekti, ndërsa Ministri i Kulturës së bashku me drejtorin  e Drejtorisë së Punëve Publike do të nënshkruajnë kontratën për këtë projekt me vetëqeverisjen vendore në Ulqin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top