Sunday , June 7 2020
Lajmi i fundit

Qeveria: RIPROGRAM I BORXHIT PREJ GJASHTË MILION NË 20 VITE

EuroMinistria e financave i ka propozuar Qeverisë që komunave të ju mundësohet riprogrami i borxhit në maksimalisht 20 vite, shkruan “Vijesti”.

Borxhi i përgjithshëm tatimor i cili, sa i përket komunës së Ulqinit, do të hynte në riprogram, është 5.939.108 euro. Ky është borxh i administratës lokale dhe ndërmarrjeve publike ku themelues është komuna.

“Komunat të cilat nënshkruajnë kontratat për riprogram janë të detyruara që me shlyerje të borxhit të fillojnë më 1 korrik të këtij viti”, thuhet në këtë dokument të Ministrisë.

Nga komuna e Ulqinit për Portalin Ul-info më herët është njoftuar që nënshkrimi i kësaj kontrate mund të pritet ditët e ardhshme.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top