Monday , January 18 2021
Lajmi i fundit

Qeveria: SHQYRTOHET PROPOZIMI I KONTRATËS ME KfW PËR KOMUNËN E ULQINIT

Vlada, QeveriaQeveria e Malit të Zi dje ka miratuar informatën për realizimin e Projektit për ndërtimin e sistemit të ujësjellësit dhe derdhjes së ujërave të zeza në komunë të Ulqinit, e për çka janë siguruar mjetet nga aranzhimi i arritur në mes Qeverisë së Malit të Zi dhe Bankës gjermane për zhvillim (KfW).

Po ashtu është shqyrtuar propozimi i kontratës me të cilën parashikohen investime rreth 20 milion euro për këtë komunë.

Kontrata do të nënshkruhet në fund të këtij muaji në mes të përfaqësuesve të Komunës, Qeverisë, bankës gjermane dhe Vodakomit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top