Sunday , June 7 2020
Lajmi i fundit

Qeveria: TË DHËNAT PËR PRIVATIZIMIN E HTP “RIVIERA E ULQINIT SEKRET”!?

Vlada, QeveriaKëshilli për privatizim dhe projekte kapitale i Qeverisë së Malit të Zi solli vendimin për përcaktimin e shkallës së fshehtësisë për të dhënat e dokumentacionit tenderik dhe ofertave të dhëna për privatizimin e 13 ndërmarrjeve publike në Mal të Zi, duke përfshirë këtu edhe NHP “Riviera e Ulqinit”, transmeton “Dan”.

Qasje e të dhënave lidhur me privatizimin e këtyre kompanive do të kenë vetëm anëtarët e Komisionit tenderik dhe Këshillit qeveritar për privatizim dhe projekte kapitale.

Nga MANS-i kanë njoftuar se kanë dorëzuar padinë në Gjykatën administrative për anulim të këtij vendim të Këshillit. Sipas tyre privatizimi është fushë të cilën edhe BE-ja në raportet e veta të rregullta e shënon si fushë në të cilën ka probleme me korrupsion.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top