Saturday , April 4 2020
Lajmi i fundit

Qeveria: TË ENJTEN PËLQIMI PËR KREDINË KOMUNËS SË ULQINIT?

EuroQeveria e Malit të Zi në mbledhjen e rregullt të enjtet duhet të jap pëlqimin komunës së Ulqinit për huamarrje kreditore prej 1,2 milion euro, mëson Portali Ul-info.

Kjo kredi duhet të merret tek Atlas banka dhe do të shërbente kryesisht për dhënien e rrogave për të punësuarit në administratën lokale dhe ndërmarrjet publike.

Komuna e Ulqinit është e detyruar të pres miratimin e Ministrisë së financave sepse në të implementohet Plani i sanimit.

Ndërkohë praktikisht kanë përfunduar negociatat me bankën rreth dhënies së tokës në pronësi të komunës në hipotekë, e pas kësaj mbetet që Kuvendi komunal të miratoi vendimin për hipotekë në mënyrë që kredia të bëhet operative.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top