Monday , May 21 2018
Lajmi i fundit

Qeveria zvogëlon pagat: PËRFUNDOJNË ZGJEDHJET, VENDOSET MASAT KURSYESE

vlada-crne-goreQeveria në mbledhjen, e cila do të mbahet të dielën, do të sjellë vendimin për zvogëlimin e pagave të funksionarëve publik për tetë për qind.

Sipas asaj çfarë mëson “Pobjeda”, sa i përket pagave të të punësuarve tjerë në administratën shtetërore, nuk do të ketë ndryshime.

Sipas të dhënave të Agjencisë për parandalimin e korrupsionit, në organet dhe ndërmarrjet publike të komunës së Ulqinit janë rreth 100 funksionar publik.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top