Monday , June 25 2018
Lajmi i fundit

Qiramarrja: “PARQET NACIONALE” EDHE NJË VIT DO TA MENAXHOJNË KRIPOREN

Kriporja, SolanaNdërmarrja publike për parqet nacionale të Malit të Zi dhe SHA Kriporja “Bajo Sekuliq” në faliment nga Ulqini kanë nënshkruar Aneksin e Kontratës për qiramarrje, me të cilin zgjatet Kontrata për qiramarrjen për periudhën njëvjeçare.

Aneksin e Kontratës për qiramarrje e kanë nënshkruar drejtori i NPPNMZ Elvir Klica dhe administrator i falimentit në Kriporen SHA “Bajo Sekuliq” në faliment Zharko Ostojiq.

Roli bazë i NPPNMZ kur bëhet fjalë për hapësirën e Kripores është mbrojtja e biodiversitetit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top