Thursday , June 4 2020
Lajmi i fundit

Radulloviq: RREZIKU NGA MBETURINAT KOMUNALE, PUNOHET NË NDALIMIN E QESEVE

Pavle RadulovicMinistri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Pavlle Radulloviq tha se Malit të Zi i kërcënohet rreziku shumë i madh nëse në mënyrë adekuate nuk e zgjidh problemin e mbeturinave komunale.

“Jemi dëshmitarë që kultura e jetesës në Mal të Zi nuk është as përafërsisht në nivelin i cili do të siguronte jetesën mjaftueshëm dinjitoze për token të cilën e trashëguam. Vazhdimisht jetojmë me idenë se token e trashëguam nga të parët tanë. Kjo deri diku është e saktë, por nëse dëshirojmë që ta lëmë ashtu siç duhet, atëherë duhet të merremi me idenë se atë e huazuam nga të parët tanë. Kjo duhet të jetë premisa kyçe”, shtoi Radulloviq.

Sipas fjalëve të tija, aktivisht po punohet në ndalimin e qeseve.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top