Thursday , August 13 2020
Lajmi i fundit

Ramazani drejtë përfundimit: TË DIELËN DITA E PARË E BAJRAMIT

Xhamia, DzamijaTë dielën, me 24 maj, myslimanët do të festojnë Ditën e Parë të Bajramit të Ramazanit.

Kjo festë vjen pas 30 ditës Ramazan, muajit mysliman të agjërimit dhe sakrificës.

Nga Ministria e Punës dhe Përkujdesjes Sociale njoftuan se me rastin e Bajramit të Ramazanit, për të punësuarit e fesë Islame, ditë pushimi ishin e diela, e hëna dhe e marta.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top