Tuesday , June 2 2020
Lajmi i fundit

Ranë: VENDOSET VINÇI NË KACEME

Vinci, DizalicaNdërmarrja Publike për Menaxhimin e Të Mirave Detare këto ditë vendosi vinçin elektrik për nxjerrjen dhe uljen e anijeve të vogëla në portin e vogël Kaceme.

Thuhet se i tërë konstruksioni i vinçit është prej çelikut, antindryshk, pra i mbrojtur nga ndikimi i detit dhe i pajisur me mjetin për sigurimin nga mbingarkesa. Vinçi do të manovrohet me telekomandë.

NP “Të Mirat Detare” ndau 35.000 euro për blerjen e vinçit elektrik dhe ndërtimin e themelit prej betonit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top