Thursday , August 13 2020
Lajmi i fundit

Raporti për konkurrueshmërinë e komunave: ULQINI NË VENDIN E 8

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjSipas Raportit për konkurrueshmërinë e komunave, Ulqini është në vendin e 8 në Mal të Zi, njoftohet nga Këshilli Partnerik për Zhvillim Rajonal.

Në vend të parë është Budva, pastaj vijnë Tivati, Podgorica dhe Herceg Novi.

Në raport janë përpunuar 121 indikatorë, prej të cilëve 92 ishin statistikë ndërsa 29 anketues, gjegjësisht. Qëndrimet e sipërmarrësve për kushtet në të cilët punojnë.

Qëllimi i këshillit është të përmirësojë zhvillimin e vetëqeverisjeve vendore.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top