Monday , February 24 2020
Lajmi i fundit

Rastoder: FONDACIONI „PETROVIQ – NJEGOSH“ DO TË PËRKRAHË MBROJTJEN E KRIPORES

Serbo RastoderAkademiku Sherbo Rastoder deklaroi se Fondacioni „Petroviq-Njegosh“ do të ndihmojë punën e Shoqatës „Dr. Martin Schneider – Jacoby“.

Ai është anëtar i Këshillit drejtues të Fondacionit, ndërsa të dielën në Kripore ishte i pranishëm në themelimin e kësaj Shoqate.

„Princi Nikolla Petroviq më dha mandatin që të deklaroj se Fondacioni do të përkrahë punën e shoqatës „Dr. Martin Scheider-Jacoby“, sepse ajo ka rëndësi të jashtëzakonshme për ruajtjen e Kripores dhe biodiversitetit në këtë hapësirë“, tha Rastoder.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top