Tuesday , May 22 2018
Lajmi i fundit

Rotari klub: RESULBEGOVIQ NË VEND TË DELIQIT

RotariMe ceremoninë e dorëzimit të detyrës së kryetarit në të gjithë Rotari dhe Rotarakt klubet në Mal të Zi, në solemnitetin në hotelin „Hilton“ në Podgoricë u shënua fillimi i vitit të ri rotarian.

Kështu vitin e ardhshëm Rotari klubin Ulqin, në vend të Petar Deliqit, do ta kryesojë Gani Resulbegoviq.

Pronari i kompanisë Real Estate, përndryshe, është një nga themeluesit e Rotari klubit në Ulqin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top