Monday , August 10 2020
Lajmi i fundit

Rotari klubi Ulcinj-Ulqin: MBËRRITËN NGA ANGLIA DHURATA PËR FËMIJË

RotariNë Rotari Klubin Ulqin të mërkurën nga Anglia mbërritën dhuratat tradicionale për fëmijë.

Kjo është e 17 herë që fëmijët në Ulqin dhe Mal të Zi do të fitojnë dhurata simbolike nga moshatarët e tyre nga Sautemptoni, gjegjësisht nga Rotari Klubi në këtë qytet, para Viti të Ri.

Rotari Klubi Ulqin ditët e ardhshme do të ndajë paketat nëpër qytetet në Mal të Zi, sipas regjistrave të ndarë nga qendrat lokale për punë sociale.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top