Sunday , February 17 2019
Lajmi i fundit

Rotari klubi Ulqin: ALEKSANDAR DABOVIQ KRYETAR I RI

 

RotariKëtë vit lëvizja rotari e Malit të Zi feston jubileun, 20 vjetorin e ekzistimit në Mal të Zi.

Me këtë rast, me 29 qershor në hotelin „Hilton“ u organizua festimi, si dhe dorëzimi tradicional i detyrës të klubeve malazeze.

Për kryetar të ri të Rotari Klubit Ulqin u zgjodh Aleksandar Daboviq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top