Thursday , July 16 2020
Lajmi i fundit

Rotari Klubi Ulqin: MERSIHA RESULBEGOVIQ – MAVRIQ ZGJIDHET KRYETARE

RotariNë hotelin “Pallati Venecia” në Kala të premten u publikua dorëzimi solemn i detyrës në Rotari Klubin Ulqin.
Për kryetaren e re u përzgjodh piktorja akademike, prof. Mersiha Resulbegoviq – Mavriq.
Ajo në këtë funksion e zëvendësoi Boris Margjonoviqin, i cili tha se në vitin e kaluar rotarian anëtarët e organizatës kanë ndërtuar ura të miqësisë dhe i shërbyen komunitetit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top