Sunday , January 17 2021
Lajmi i fundit

Rotari klubi Ulqin: U PREZANTUAN DHE BINJAKËZUAN NË SLLOVENI

Rotari klubi Ulqin, Rotari klub UlcinjDelegacioni prej 12 anëtarësh dhe miqsh të Rotari klubit Ulqin ka qëndruar dy ditët e kaluara në vizitë Rotari klubit në qytetit Zagorje ob Savi në Slloveni.

Kryetari i rotarianëve të Ulqinit Zami Mavriq ka prezantuar klubin dhe aktivitetet e tija, derisa për Ulqinin ka folur sekretari Shuquri Resulbegu. “Qyteti jonë është qytet i ullinjve shekullor, plazheve të mrekullueshme, Miguel de Servantesit dhe Sabataj Sevit”, tha ai.

Në këtë takim, në të cilin u binjakëzuan dy klube, ishin të pranishëm ambasadori i Malit të Zi në Lubjanë Ivan Milliq, konsulli i nderit i Malit të Zi në Slloveni Vojisllav Kovaç, si dhe kryetari i kësaj komune sllovene.

Është arritur marrëveshja që Rotari klubi i këtij qyteti në maj të vitit të ardhshëm të vizitojë Ulqinin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top