Monday , February 17 2020
Lajmi i fundit

Rruga Ulqin-Krythë: JEPET LEJA E NDËRTIMIT PËR RIKONSTRUKTIM

Vlada Crne GoreQeveria e Malit të Zi ka dhënë lejen e ndërtimit për rikonstruktimit e rrugës magjistrale Ulqin-Krythë, mëson Portali Ul-info.

Pak kohë më parë ka përfunduar puna për eksproprijimin e tokës përgjatë këtij aksi me gjatësi 13,5 kilometër.

Tash disa muaj pritet përfundimi i procedurës tenderime për zgjedhjen e ofertuesit më të mirë të punimeve.

Vlera totale e projektit është rreth nëntë milion euro dhe është parashikuar me Buxhetin kapital të Malit të Zi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top