Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

S.Ismaili: POSTERI PËR PLASTIKËN NË DET SI ALARM

Pak mbi 70% e sipërfaqes së tokës është e mbuluar nga uji, ndërsa mbeturinat detare mund të hasen pothuajse kudo.

Jemi dëshmitarë se në veçanti plastika po e rrezikon shëndetin e detit dhe bregdetit tonë, botën bimore dhe shtazore, por edhe njerëzit.

Për problemin e plastikës në det mund të mësohet shumë edhe nga ky poster të cilin e punoi disenjatori i njohur nga Ulqini Sejdo Ismajli.

Poster (2)

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top