Thursday , January 21 2021
Lajmi i fundit

S.Osmanoviq:  KONTROLL RIGOROZ I SHPENZIMIT TË PARAVE TË KOMUNËS

Sead OsmanovicSekretari për financa dhe buxhet në Komunë të Ulqinit Sead Osmanoviq deklaroi se kjo vetëqeverisje lokale ndodhet në situatë shumë të vështirë financiare dhe ekonomike e cila u shkaktua me udhëheqjen jocilësore në periudhën e kaluar.

Ai për „Dnevne novina“ tha se qëllimi i pushtetit të ri është sigurimi i financave stabile të Komunës.

Sipas fjalëve të tija, në periudhën e ardhshme do të bëhet kontrolli rigoroz i shpenzimit të parave të taksapaguesve, e paralelisht me këtë do të reduktohen të gjithë shpenzimet e panevojshme.

Osmanoviq tha se pret sezon të suksesshëm turistik, si dhe që do të bëhet shumë në tërheqjen e investimeve të huaja.

One comment

  1. Cfare kontrolle more djale? po ty nuk te lan me ba asgja ata qe te kan vu aty! Loro, Ljubo, Keko, Seko, ti punon per ta dhe cka te thojne ata. Mos na u paraqit se ke gja ne dore, se NUK KE!

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top