Thursday , June 4 2020
Lajmi i fundit

Salloni i perdeve RAKAM: PËR DHJETË DITË QEPEN DHE DHURUAN 4.600 MASKA!

Edita (3)“Jam e lumtur pa masë që në mënyrë modeste, në këtë situatë, arritëm t’i ndihmojmë njerëzit”, tha për Portalin Ul-info pronarja e Sallonit të perdeve RAKAM Edita Nimanbegu.

Ajo me ndihmën e bashkëshortit të saj Neros dhe shoqes Lindita Kroma – Shurdha në afatin prej dhjetë ditësh kanë qepur dhe dhuruar 4.600 maska mbrojtëse për të punësuarit në institucione dhe qytetarët e Ulqinit.

Kjo do të thotë se pothuajse çdo i katërti qytetarë i Ulqini ka maskën mbrojtëse të cilën e qepi dhe iu dhuroi Edita duke vërtetuar në këtë mënyrë humanizmin e saj të jashtëzakonshëm.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top