Wednesday , February 19 2020
Lajmi i fundit

SD: KOKTEJI I FUNDVITIT, NDIHMË FËMIJËVE ME PENGESA NË ZHVILLIM

SDNë Galerinë e Qendrës për Kulturë të mërkurën u mbajt Kokteji i fundvitit i Socialdemokratëve (SD) të Ulqinit.

Anëtarët, simpatizuesit dhe mysafirët e pranishëm i përshëndetën kryetari i Këshilli Komunal Qazim Hoxhiq dhe anëtari i Kryesisë së SD-së Selim Resulbegoviq.

Ato thanë se në 2018 SD arriti rezultat të shkëlqyer në Ulqin, si dhe të gjithëve i uruan vitin 2019 të suksesshëm.

Thanë se kjo parti do të dhurojë ndihma për fëmijët nga Ulqini me pengesa në zhvillim.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top