Wednesday , October 23 2019
Lajmi i fundit

SD: PUNË E MIRË E KËSHILLIT DHE RRITJE E PËRKRAHJES NË ULQIN

SD (3)Në Ulqin të shtunën u mbajt mbledhja e Këshillit Komunal të Socialdemokratëve, njoftohet nga kjo parti.

Siç thuhet, në këtë takim ishin të pranishëm kryetari i SD-së Ivan Brajoviq, nënkryetari Damir Shehoviq, sekretari gjenera Danillo Mirotiq dhe anëtari i Kryesisë Kenan Hrapoviq.

“Është shprehur kënaqësia me punën e këshillit tonë komunal dhe me trendin e rritjes së përkrahjes të Socialdemokratëve në Ulqin. Po ashtu, u fol për situatën aktuale politike në Mal të Zi, punën e funksionarëve tanë në pushtetin shtetëror, por edhe të përfaqësuesve në parlamentin lokal”, shtohet në kumtesë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top