Sunday , October 25 2020
Lajmi i fundit

Seminar: PËRGATITJE PËR DIPLOMË NË GJUHËN GJERMANE

SeminarNë dy ditët që kaluan në hotelin “Dolcino” u mbajt seminari për nxënësit e shkollave të mesme të cilët së shpejti do të japin provimin për diplomë në gjuhën gjermane dhe e cila iu mundëson studimin në këtë vend pa dhënie të provimeve shtesë.

Seminari është mbajtur në organizimin e Zyrës qendrore për shkollat jashtë shtetit, ndërsa e ka udhëhequr koordinatori i këtij institucioni dhe profesori në shkollën e mesme në Ulqin Armin Shnur.

Në këtë tubim kanë marrë pjesë 33 nxënës të shkollës së mesme nga Mali i Zi dhe Shqipëria.

Në Gjermani dhe Austri me shpenzim të qeverive të këtyre shteteve për momentin studiojnë rreth dhjetë të rinj nga Ulqini.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top