Thursday , May 23 2019
Lajmi i fundit

“Servantes dhe Dulçinea” në Prishtinë: SONTE NË TEATRIN “DODONA”

ServantesTanimë shfaqja me status kulti “Servantes dhe Dulçinea” do të luhet sonte në teatrin “Dodona” në Prishtinë.

Kjo dramë mbahet në kuadër të promovimit të ofertës turistike të Ulqinit në Kosovë për sezonin e ardhshëm.

Për pjesëmarrësit në këtë projekt do ta shtrojë darkën nënkryetarja e Qeverisës së Kosovës Edita Tahiri.

Është paralajmëruar që në shfaqje përveç një sërë personalitetesh kulturore dhe publike do të marr pjesë dhe përfaqësuesi diplomatik i Malit të Zi në Prishtinë Radovan Milaniq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top