Tuesday , December 10 2019
Lajmi i fundit

Sezoni i gjuetisë: FILLIMI SHTYHET PËR DATËN 1 SHTATOR

Ajet ZagaLajmërojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët, që NP “Ulqin”- Ulqin në marrëveshje me Organizatën turistike Ulqin, kanë marrë vendimin që për shkak të sezonit turistik e cila është në vijim dhe gjithashtu që për shkak që të mos arrihet deri tek shqetësimi i turistave të cilët gjenden për pushime në komunen e Ulqinit, se hapja e sezonit te gjuetis do te shtyhet deri në fillim të muajit shtator.

Ky vendim është marrur edhe për shkak që të shmanget nga shpërthimi i zjarreve që mund të vëjë në vështirsi mbarvajtjen e sezonit turistik. Për këtë jemi dakorduar që sezoni i gjuetisë 2019/2020 të shtyhet për daten 01.09.2019.

Apelojmë tek të gjith gjuetarët që ta respektojnë dhe ta mirkuptojnë këtë vendim deri në hapjen e sezonit të gjuetisë dhe të sigurojnë lejet e gjuetisë për sezonin 2019/2020.

Me respekt,

Drejtori

Ajet Zaga

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top