Thursday , March 21 2019
Lajmi i fundit

Sezoni ndërtimor: MUND TË PUNOHET EDHE DY JAVË

Gradjevinske dozvole, Leje ndertimi, plani, ArhitekturaSezoni ndërtimor në territorin e komunës së Ulqinit përfundon për dy javë, gjegjësisht me 15 qershor.

Investitorët kanë mundësi që të ndërtojnë gjatë sezonit turistik vetëm në objektet me rëndësi të përgjithshme, si dhe tek ato që kërkojnë intervenim urgjent, e me lejen e kryetarit të Komunës Loro Nrekiq.

Sezoni ndërtimor vazhdon prapë me 15 shtator.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top