Friday , April 3 2020
Lajmi i fundit

SH.F. “Boshko Strugar”: NDIHMUAN SHKOLLËN NË DURRËS

Boshko (1)Në fund të javës së kaluar delegacioni i Shkollës Fillore “Vëllazërim Bashkim” i udhëhequr nga drejtori Miodrag Androviq vizitoi Shkollën nëntëvjeçare “E RE” në Durrës.

Me këtë rast u dhurua ndihma me vlerë 1.315 euro e grumbulluar në Bazarin e Vitit të Ri, pastaj pikturat e nxënësve të kësaj shkolle fillore, monografia e Ulqinit dhe u grumbulluan mjetet shkollore.

Nikoqirët u falënderuan përzemërsisht për ndihmën dhe vizitën, ndërsa u organizua edhe takimi me zëvendëskryetarin e Bashkisë së Durrësit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top