Wednesday , August 12 2020
Lajmi i fundit

SHAI “Art Club”: PËRURIMI I LIBRAVE TË ALI BARDHIT

Ftesa - Varrezat ne UlqinShoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të bëjë përurimin e librit “VARREZAT NË ULQIN – Zona e brendshme e qytetit dhe rrethina e afërt” të autorit mr. Ali Bardhi, të premten, më 13 dhjetor 2019, ora 19.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.

Ndërsa të shtunën, më 14 dhjetor 2019, ora 11.00, në Qendrën Islame Edukative Humanitare “Munira” – Katërkollë do të bëhet përurimi i librave “VARREZAT NË ANË TË MALIT – Ulqin” dhe “VARREZAT NË ULQIN – Zona e brendshme e qytetit dhe rrethina e afërt”.  

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top