Saturday , February 27 2021
Lajmi i fundit

Shërbimi i mbrojtjes dhe shpëtimit: RREZIK NGA PËRMBYTJET NË RRJEDHËN E LUMIT BUNA

 

PoplavaNë bazë të informacioneve nga komunikimi i drejtpërdrejtë me Shtabin e Emergjencave civile të Prefekturës Shkodër, situata aktuale hidrike, dukshëm ka ndikuar në ngritjen e nivelit të lumit Buna për shkak të reshjeve intensive të shiut dhe shkarkimeve nga hidrocentralet në lumen Drin, e si pasojë paraqet rrezik për përmbytjen e fshatrave në afërsi të Lumit Buna si Bore, Lisen, Fraskanjel, Shëngjergj, Reç, Shënkoll e Shtoj.

Luten të gjithë banorët e zonave të rrezikuara të marrin të gjitha masat preventive në zbutjen e pasojave të mundshme nga përmbytjet pasi që parashikohen reshje intensive në ditët në vazhdim e sidomos më datat 10, 11 dhe 12 janar.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top