Tuesday , June 2 2020
Lajmi i fundit

SHF “Boshko Strugar”: FESTOHET DITA E SHKOLLËS

 

bOSHKONë Shkollën Fillore “Boshko Strugar” të enjten, me program të rastit, u festua 9 maji, dita e këtij institucioni më të vjetër edukues – arsimor në Komunë të Ulqinit.

Me këtë rast arsimtarët dhe nxënësit organizuan për prindërit dhe miqtë e shkollës disa këngë, recitime, pika vallëzimi, buzëqeshje dhe dëshira të bukura.

U theksua se gjatë këtij viti u përmirësuan kushtet në shkollë, si dhe u arrit suksesi i konsiderueshëm në garat e dijes në nivel shtetëror.

 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top