Thursday , May 23 2019
Lajmi i fundit

Shfaqja “Servantes dhe Dulcinea”: PREMIERA ME 1 MAJ

Koreodrama KalendariSkuadra nën udhëheqjen e Munib Abazoviq, e cila për javë të tëra po punon shfaqjen teatrale “Servantes dhe Dulcinea”, ka lajmëruar që premiera duhet të jetë për festat e një majit.

“Besojmë që atëherë do të jetë e gjitha gati dhe që shikuesit do të mund të shohin premierën e kësaj drame me 1 maj. Jam i sigurt që atëherë do të kenë mundësi të kënaqen jo vetëm Ulqinakët, por edhe mysafirët tanë të cilët i presim”, tha Abazoviq.

Këtë projekt e ka ndihmuar Ministria e kulturës e Malit të Zi, ndërsa përkrahja pritet edhe nga organet dhe institucionet lokale.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top