Friday , July 19 2019
Lajmi i fundit

Shkelet afati: SIPAS KONTRATËS, RRUGA ULQIN – KRYTHË GATI PËR 360 DITË

 

Rruga, PutMe kontratën të cilën e kanë nënshkruar Ministria e Komunikacionit dhe Detarisë – Drejtoria për Komunikacion dhe kompania SHPK MET&ALU Plast nga Danillovgradi është paraparë që punimet për rikonstruktimin e rrugës magjistrale M-2-4 (M-1) Ulqin – Sukubinë, aksi Ulqin – Krythë të përfundojnë në afat prej 360 ditësh.

Meqë punimet kanë filluar në tetor të vitit 2017, është evidente që afati i paraparë është tejkaluar.

Vlera e përgjithshme e rikonstruktimit të rrugës me gjatësi 13,5 kilometër të këtij aksi sipas kontratës është 5.824.687,33 euro.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top