Thursday , June 20 2019
Lajmi i fundit

Shkolla e mesme: NGA SHTATORI ARSIMI DUAL

Shkolla e mesme, Vellazerim bashkimShkolla e mesme „Vëllazërim Bashkim“ nga viti i ardhshëm shkollor planifikon që në sistemin e arsimit dual të kyç drejtimet: kuzhinier, kamerier, shitës dhe elektroinstalues.

Interesimi i punëdhënësve që nxënësve të ju sigurojnë pjesën praktike të mësimit është i madh. Madje 30 punëdhënës janë të gatshëm që të ju mundësojnë praktikën 80 nxënësve.

Kompania „Karisma“ tregoi gatishmërinë që të pranojë të gjithë nxënësit të cilët do të ndjekin arsimin për kuzhinier dhe kamarier.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top