Tuesday , June 25 2019
Lajmi i fundit

Shkolla e muzikës: VUK GJAKONOVIQI MË I MIRI NË BEOGRAD

30742625_10214157254319070_3003329647791308800_nNë garën e gjashtë Internacionale “Mehfest” të mbajtur në Beograd prej me 13.04. – 16.14.2018., nxënësja e Shkollës së muzikës në Ulqin, Vuk Gjakonoviq – klasa e III e reformave, morri titullin e laureatit në kategorinë e vet.

Profesori i tij i harmonikës Jozo Jakoviq thekson se konkurrenca ishte e madhe dhe e fortë (shumë nxënës nga vendi dhe jashtë), ndërsa nxënësi nga Ulqini në këtë konkurrencë arriti të fitojë numrin më të madh të pikëve, gjegjësisht të jetë më i miri.

Atë tani e pret gara shtetërore në Herceg Novi e cila do të mbahet prej me 24.04. – 27.04.2018. godine, ku po ashtu priten rezultate të mira.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top