Thursday , March 21 2019
Lajmi i fundit

Shkolla e sportit “STARS”: PËR FËMIJËT E MOSHËS KATËR DERI NË NËNTË VJEÇ

 

Skolica sportaNga marsi i këtij viti në Ulqin u hap shkolla e sportit “Stars” të cilën e drejtojnë profesorët e edukatës fizike Simo Vasoviq dhe Vukashin Radosheviq.

Në shkollë janë të përfaqësuar para së gjithash sportet bazike (atletika, gjimnastika, gjimnastika korrektive dhe noti gjatë verës), si dhe bazat e të gjithë sporteve me top dhe lojërat elementare dhe garuese.

Shkolla është paraparë për fëmijët e moshës nga 4 deri në 9 vjeç, ndërsa stërvitjet mbahen dy herë në javë (të hënën dhe të premten nga ora 19 deri në 20).

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top